Åpent Hus 22 april

Lørdag den 22 april kl 10 – 22

 

Natha Yoga ønsker hjertelig velkommen til en ÅPENT HUS med Yoga, med foredrag, med workshops, og samvær …

Vi vil starte dagen med en liten intro og en åpnings meditasjon. Deretter følger det en chakra workshop. Det blir foredrag om Brahmacharya, på norsk kalt kontinens, et inspirerende emne om hvordan man kan bevare sin energi. Vær med på en liten Yoga Nidra workshop, en fullstendig himmelsk yogisk avspenning. På kveldens workshop vil vi forhåpentlig glede dere med fine øvelser til å vekke hjertet, og også enkle polaritetsøvelser for å skape spenning mellom mann og kvinne, et emne som ikke er berørt for mye, men stadig veldig viktig og sunt for harmoniske forbindelser.

Program:                             

10.00 – 10.30

Velkommen 🙂

10.30 – 11.00

Solhilsen

11.00 – 12.30

Worshop – Yoga og våre Energisentre
Denne workshop gir deg et spennende innblikk i Natha’s “Intensiv Yoga” kurs, med hovedfokus på våre 7 hoved Chakra, eller energisentre. Yoga er kanskje den dypeste og mest fascinerende utviklingsvei du kan ta fatt på. Den har blitt utviklet gjennom tusenvis av år, og er designet til å få kropp, sinn og ånd til å smelte sammen i en høyere enhet. Vi vil her presentere litt teori og øvelser til hvert energisenter. 

12.30 – 14.00

Pause

14.00 – 15.30

Tantra Talk – Brahmacharya, hva er det?
Brahmacharya, et element i den Yogiske tradisjon, kan forklares med ‘Kontinens’, ‘Å leve i høyere bevissthet’ eller ‘Å bruke energiene rett’. Tradisjonelt praktiseres dette i form av sølibat. Tantra tilbyr muligheten til å styre og fokusere denne energi. Dette betyr i praksis at verken mannen eller kvinnen mister sin kreative energi gjennom blant annet eksplosiv orgasme, men i stedet løftes energiene til stadig høyere nivåer. Kom å hør mer …

16.00 – 17.30

Workshop – Yoga Nidra, den beviste avspenning
Denne Yoga teknikken skaper lett en veldig dyp og behagelig avslappet tilstand kombinert med en tilstand av dyp oppmerksomhet. Yoga Nidra regenererer oss på et dypt nivå, gir en tilstand av å være i kontakt med oss selv, optimisme, helbredende effekter, åpning av hjertet og mye mer. 

17.30 – 19.00

Pause

19.00 – 22.00

Hjertets nærvær og polaritetens magi
Yoga og den Tantriske tradisjon forteller oss at det åndelige hjertet er sete for kjærligheten i vårt vesen. Ved hjelp av en rekke Yogiske og Tantrisk gruppe teknikker, med en mer eller mindre meditativ karakter, bruker vi gruppens kraft til å forsterker effekten – for å vekke og å åpne vårt åndelige hjerte. 

 Vær oppmerksom på at programmet kan få små endringer, så bli oppdatert her på vår hjemmeside.
 
Vi er 3 lærere som vil guide dere gjennom dagen; Rolf Ravne, Elena Grav og vår svenske gjeste lærer Konrad Swenninger, så det blir også litt svensk.


Det vil være pauser med lett servering.

Inngang er GRATIS, men vi vil be om påmelding, så skriv til oss på email post@natha.no eller ring/sms på
tlf. 461 42 108 om du vil komme, og senest dagen før. Gjerne ring eller skriv om det er spørsmål.

Håper vi ses lørdag den 22. april <3

Mvh
Natha Yoga