Lærere

Alle lærere har gjennomgått en to-årig Yoga utdannelse med dertil eksamener, og i tillegg gjennomført en stor prosjektoppgave. Før opptak til Nathas yoga lærer utdannelse kreves deltakelse på våre respektive kurs i minimum 3 år. Dette betyr at en lærer hos oss har minimum 5 års erfaring med intensiv yoga innsikt.

Hver lærer fortsetter sin egen studie ved å følge sitt eget yoga kurs og deltar årlig i flere workshops og retreat, som også er en forutsetning for at de skal være i stand til å undervise yoga. Som lærer i yoga har man et stort ansvar for elevene, og derfor kreves det en høy standard av lærernes kompetanse og videreutvikling.

 

Dan Bucur

                 

Dan Bucur    Yogalærer og Koordinator for skolen

 

Elena

                 

Sylvia Elena Grav     Yogalærer

 

                 

Konrad Swenninger     Tantra- og Yogalærer

 

Vår gjestelærer fra Sverige, Konrad Swenninger, er grunnleggeren av Färjås Yogaretreats, et skjønt retreat sted syd for Gøteborg. Her leder han den daglige undervisningen i yoga, meditasjon og tantra. I tillegg til undervisning jobber Konrad som regissør, utdannet fra Den Danske Filmskole, og som en lobbyist i EU-parlamentet med fokus på tanke-, tros- og samvittighetsfrihet for menneskerettighetsorganisasjonen Soteria International.