Om oss

Natha Yoga har vi som mål å dele Yoga (og Tantra) i sin tradisjonelle form. Formålet med all praksis er å oppnå en dypt gående og positiv forandring i ens indre, gjennom harmonisk å utvikle det fysiske, det mentale og det spirituelle. Natha Yoga fokuserer sin opplæring på selvutvikling og legger vekt på den kontinuerlige utvikling til hver enkelt.

I våre kurs lærer du mange forskjellige teknikker, slik at du alltid kan finne en passende løsning på de problemer du evt. har. Du mottar skriftlig materiale som i detalj beskriver riktig utførelse av teknikkene og deres fysiske, psykiske og spirituelle effekter. Teori blir en ressurs som gjør oss i stand til å forstå de prosesser som skjer i praksis. Men vi må ikke glemme at ”Ett gram praksis er verdt mer enn tonnevis av teori”!

Vår undervisning er organisert som et progressivt kurs med dypere og dypere innhold. Kursene inneholder esoterisk viten fra gamle spirituelle tradisjoner, forklart på en måte som gir mening for det moderne menneske. Ny undervisning tilbys hver uke, og det er materiale til mange års studier. For øyeblikket inneholder vårt kurs i Intensiv Yoga, for å ta ett eksempel, materiell for hele tyve år med undervisning! Normalt består undervisningen av praktiske øvelser og teori, men vi tilbyr også Hatha Yoga klasser som er en lett versjon, med bare asanas (yoga stillinger) og ingen teori.

Kursene er både for nybegynnere og erfarne, og alle kan delta uansett alder. Kursene starter alltid i september og i januar og følger et progressivt forløp som gir deg mulighet til å utvikle seg gradvis. Man betaler kun for en måned av gangen. Vi tilbyr rabatter til studenter, pensjonister, arbeidsledige og personer under 20 år.

Organisasjon

Natha Yoga Norge ble etablert i 2002, og har undervisning i Ås og i Oslo. Natha er en del av en internasjonal gruppe av Yoga skoler, ATMAN Federation. Undervisningen er den samme i alle søster skoler, så hvis du flytter utenlands er det sannsynlig at du kan fortsette dine studier der. Vi er en forening, som har som formål å spre den tradisjonelle yoga og tantra til allmenheten gjennom diverse kurs og aktiviteter, og integrere denne spirituelle praksis til vår moderne livstil.