Hatha YOGA kurs

 

Online-Yoga-yogaonlineacademy.com-AsanaMandag 20.00 – 21.30 

Første gang mandag 17. september

Åpent for både nybegynnere og avanserte 

 

Hatha Yoga er et omfattende system designet for selvutvikling. Det ultimate formål med Yoga er å oppnå bevissthet om vårt ubegrensede potensiale og vår sanne evige udødelige identitet. Som bonus får man også en sunn og sterk kropp og et sterkt positivt sinn.

I dette Hatha Yoga kurset vil du lære fysiske yoga stillinger og avspenningsteknikker.

Gjennom enkle effektive yoga stillinger vil dette kurset hjelpe deg til å forsterke og raffinere aspekter av din personlighet. Du vil oppnå en forbedret helse, blant annet reduksjon av stress. Du vil øke din evne til mentale fokus og indre ro. I tillegg økt vitalitet, glede, kreativitet, viljestyrke, selvtillit, karisma, samt åpenhet til å elske og mye mye mer.

Hatha Yoga er en modalitet til å vekke den indre naturlig livsglede som er iboende i ethvert menneske og dermed en svært effektiv medisin mot depresjon, forvirring og sorg.

Når vi forstår vitenskapen bak disse teknikkene, vil vi oppdage at man, analogisk sett, er som en radio som tuner inn på forskjellige radiostasjoner, og på denne måten mottar et spekter av gunstige kosmiske energier.

Mer informasjon

Kom i mykt, komfortabelt tøy, og på tom mage, da vi ofte gjør yoga øvelser som krever at du føler deg komfortabel og avslappet. Vi har yoga matter og tepper.

Tid: 
Mandag 20.00 – 21.30 

Sted: 
Zen House, Sporveisgata 29, 0354 Oslo.
Lokalet er i 2. etasje, med inngang rundt om hjørnet. Ringeklokke: Zen 2. etg.

Lærer: 
Elena 

Pris:
Se Priser
Dette kurset er åpent hele året, for nybegynnere og øvede, men meld deg på helst 24 timer i forveien. 

For mer informasjon og påmelding, ring/sms på 461 42 108 eller skriv til oss på post@natha.no